Niemand zal kerst 2020 ooit vergeten. De kerst dat het niet vanzelfsprekend is om met elkaar om de tafel te gaan. De kerst waarbij jarenlange tradities niet door kunnen gaan. De kerst waarbij we veel minder de verbinding op kunnen zoeken met onze geliefden. Alles is anders.

Ook bij ons speelt Corona mee. We doen al maanden extra beroep op onze medewerkers om voor u klaar te staan. Ondanks de enorme drukte die we sinds de corona-tijd hebben staan zij iedere dag met een glimlach voor u klaar. Wij zijn trots op ons prachtige team!

Het werken met mondkapjes is even wennen. Maar we doen het graag en met onze transparante kapjes vergeet u in ieder geval niet hoe we eruitzien!

De kerstperiode is van oudsher een tijd dat we met zijn allen de schouders er flink onder moeten zetten. Vroeger werkten we met het team hele nachten door om de kerstbestellingen af te krijgen. Dat was toen. De tijdgeest van nu laat dat niet meer toe. We werken nu op een andere manier. We zoeken naar een efficiënte werkwijze, die zowel voor u, onze klant prettig en duidelijk is, alsook voor onze medewerkers. Deze filosofie hebben we doorgevoerd in onze kerstaanpak.

Een paar handige tips:

  • Als u niet besteld heeft: neem een paar dagen voor kerst uw kerstboodschappen al mee. Heel veel producten kunnen zonder problemen in de vriezer bewaard worden. U kunt het maar vast in huis hebben! Twijfelt u? Wij geven u graag advies!
  • We krijgen regelmatig verzoeken om gerechten voor u te bereiden. Helaas kunnen we daar op dit moment niet op ingaan. Gezien de omstandigheden kiezen we ervoor om te focussen op dat waar we goed in zijn: onze traditionele slagerswerkzaamheden. Zorgen dat u een mooi stuk vlees op tafel kunt zetten met kerst!
  • Wilt u liever niet zelf de keuken in? Er zijn veel restaurants die mooie gerechten bezorgen of waar u kunt afhalen. Deze collega’s dragen wij een warm hart toe. Top als u ook deze ondernemers ondersteunt.
  • Tijdens de dagen voor kerst hebben we de vleeswaren vers voorgesneden klaarliggen, zodat we u snel kunnen helpen.
  • We hebben een ruime voorraad van ons gebruikelijk assortiment. Ook als u niet besteld heeft kunt u bij ons terecht.
  • Bij iedere gourmet krijgt u van ons een bakje huzarensalade. En die is verschrikkelijk lekker! Ons kerstcadeau voor u!

Gewijzigde openingstijden

We hanteren in deze periode gewijzigde openingstijden. Let hierop, om teleurstellingen te voorkomen.

Het nieuwe jaar

Na oud- en nieuw gunnen wij onze medewerkers en onszelf de tijd om even op adem te komen. We zijn gesloten van 1 t/m 3 januari. Vanaf 4 januari staan we weer graag voor u klaar.

We wensen u hele fijne en gezellige feestdagen. Op naar een gezond 2021!

Met hartelijke groet,

Marleen en Frank van der Zande en ons TEAM