Onze slagerij

Onze trots

30 jaar slager

30 jaar Frank & Marleen van der Zande, Slager
Ja beste mensen, het lijkt een hele periode, maar voor ons is het als gisteren. Samen met ons geweldige team van de medewerk(st)ers staan we iedere dag met enthousiasme, passie en plezier in de winkel om u als belangrijkste spil van onze prachtige slagerij van dienst te zijn. Afgelopen jaren hebben we flink aan de weg getimmerd met als klap op de vuurpijl het behalen van de tweede plaats bij de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011.

Onze winkel

Maar nog mooier is het bezoek van u aan onze winkel. Trots zijn wij op onze glazen koelcel, met hierin ons rund- en varkensvlees als heel karkas. In deze koelcel kunnen wij ons vlees ouderwets laten rijpen. Zo presenteren wij u ons vlees, zoals het is in al zijn puurheid, niet meer en niet minder. Door de speciale temperatuur en vochtigheidsgraad ontstaat een natuurlijke rijping van het vlees wat de smaak ten goede komt. Kom te allen tijde kijken en graag vertellen wij u er meer over! Lees bij herkomst meer over de afkomst van ons vlees.

Verantwoorde herkomst

Kies je bewust en hou je van eten? Geniet je van een goede rauwe ham, malse biefstuk of een heerlijk gemarineerde sparerib? Het duurzame vlees dat u koopt bij Frank en Marleen van der Zande voldoet aan uw eisen: smaakvol vlees met oog voor dier en milieu. Wij zijn trots u deze producten te kunnen aanbieden. Lees bij herkomst meer over de afkomst van ons vlees.

Herkomst

VISIE & MISSIE VAN DE SLAGER

De slagerij is in de loop der tijd behoorlijk doorgegroeid. Van één winkelhulp in 1992 tot 15 mederwerkers heden ten dage werkzaam zijn in de winkel: daar waar wij het liefste zijn!

Dit jaar beleven wij ons 25 jaar jubileum, hetgeen samen is gevallen met de volledig vernieuwde winkel. Wij bundelen hierin onze krachten om zo onze sterke kanten als kwaliteitsslager naar voren te laten komen. Met vooral aandacht voor u, onze gast, bediend met kwaliteitsproducten in rundvlees, varkensvlees, scharrelkip, vleeswaren en salades.

Ook onze barbeque en gourmet producten zullen nog meer onder de aandacht worden gebracht. Het assortiment willen we inperken om te zorgen voor een goede omzetsnelheid met daarbij de juiste werkproducitiviteit. We houden de actualiteit in de media goed in de gaten maar zullen zeker niet achter ieders advies en media spektakel aanlopen.

Daarentegen geloven wij in consistentie, zorg en kwaliteit!

Het team achter slagerij van der zande

ARIANNE HAGE

ARIANNE HAGE

Verkoopmedewerkster

ERIK ANTENS

ERIK ANTENS

Slager

FRANK VAN DER ZANDE

FRANK VAN DER ZANDE

Slager

Het team